lauantai 5. tammikuuta 2013

Ensimmäiset treenit

Hain Nadan kanssa paikkaa agilityryhmästä Laukaasta ja onneksemme sitten päästiinkin ryhmään! Treenit alkoivat tänään ja oltiin tietenkin ihan intopinkeänä paikalla, kun vihdoinkin päästiin treenaamaan.

Nada oli aluksi taas vähän epäileväinen kaikkeen, vaikka esteitä on aikaisemmin harjoiteltukin. Harjoittelimme aikaisemmin kuitenkin eri paikassa, joten ihan tuokin saattoi olla syy, että vähän piti ihmetellä taas kaikkea. Hyvin nopeasti se kuitenkin tajusi, että halli on oikein kiva paikka ja siellä saa hirvittävästi namia!

Ensin Nada ei meinannut mennä putkeen, vaikka sitäkin on aiemmin menty. Laitettiin aluksi putki suoraksi ja sittenhän se jo huiteli vauhdilla edestakaisin. Pikkuhiljaa laitettiin enemmän mutkalle ja lopulta se meni mutkaputken ihan helposti läpi! Hypyt oli tosi tuttuja jo ennestään, eli niissä ei mitään ongelmia ollut. Keppejä on harjoiteltu aiemmin vain ihan vähän, joten nyt aloitettiin taas ihan alusta ja ihan hyvinhän se sujui. Ensi viikolla katsotaan sitten, muistaako Nada näistä treeneistä mitään.

Äly ja Väläys (älkää kysykö kumpi on kumpi)

Viljan kanssa alkoi eilen Kennelkerhon näyttelytreenit ja pentu oli niin hienosti! Aluksi se vähän ihmetteli hälinää ja paikkaa ja muita koiria, mutta sitten ahneus valtasi mielen ja namit oli ykkösjuttu. Sain Viljan seisotettua tosi hyvin, hirveästi ei juostu kun lattia oli aika liukas. Viljakin sai kehuja ja kuulemma se on kehittymässä erittäin kauniiksi koiraksi.

Onnistuneiden treenien lisäksi löysin itselleni luistimet, joten vuoden alku on ollut mitä parhain! Ensi viikkoon startataan ihan mielettömällä innolla.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onnea treenipaikasta!:) Kohta se on kunnon agility-tykki.;)

Sanni kirjoitti...

Kiitos :) Ja eiköhän siitä tosiaan hyvä tule, intoa ja vauhtia ainakin piisaa, vielä kun saa sen rohkeuden matkaan uudempiinkin juttuihin!