maanantai 28. toukokuuta 2012

JUN-EH, JUK1

5.5.2012 Jämsässä oli meidän ensimmäiset viralliset näyttelyt. Esiintyminen oli ensimmäinen niin koiralle kuin handlerillekin, mutta ihan hyvinhän se meni! Valitettavasti arvostelulappu on niin epäselvällä käsialalla kirjoitettu, etten saa siitä mitään selvää, mutta pääpiirteittäin arvostelu meni niin, että hyvärakenteinen, mutta juoksee vähän lyhyellä askeleella. Tuloksena siis JUN-EH ja sijoitus JUK1.

Kävimme näyttelykurssin Koirakeskus Doggiella ja siitä oli todella suuri apu tulevaisuutta ajatellen. Nada kehittyi siellä hirveästi, oppi rentoutumaan ja luottamaan. Nyt sen jalkoja saa jo asetella! Jos jonkun tekisi mieli mennä näyttelykurssille, mutta epäilee asiaa, niin minä kyllä suosittelen sitä todella paljon. Koira tottuu muiden koirien läsnäoloon ja olosuhteet on ihan samat kuin kehässäkin. Hampaat tutkitaan joka kerta useampaan otteeseen, joten sekään ei enää hirvitä. Mulla ei siis ole kuin positiivisia kokemuksia!

Dingolina's Perky Piranja 10kk

2 kommenttia:

-Paula- kirjoitti...

Hieno springeri sinulla :) Muuten hyvin ryhdikäskin, mutta jos hiukan saisi takajalkoja taaemmas, niin varmaan kulmaukset näkyisi paremmin ja koiran selkäkin suorenisi? :) Mutta hieno aloitus näyttelyissä! Tsemppiä jatkoon!

Sanni kirjoitti...

Kiitos ja oikeassa olet :) Tämä kuva on vaan vielä siltä ajalta, kun en uskaltanut jalkoja oikein siirtää, koska sitten Nada alkoi nojaamaan etujalkoihinsa ja jännittyi täysin. Nyt tilanne on parantunut huimasti, täytyisi ottaa uusia kuvia :)