maanantai 4. kesäkuuta 2012

"Olisi edukseen hieman hoikemmassa kunnossa"

Meidän Patse on lihava. Eilen Mäntän näyttelyissä tuomari sanoi, että sivulta näyttää ihan hyvältä, mutta selän päältä huomaa, että ihan himppasen on ylimääräistä. Onhan sille kieltämättä ruoka maistunut, mutta ei se minusta kyllä mitenkään lihavalta ole näyttänyt, ihan normaalilta. No, yritetään nyt pudottaa siltä kilo-pari, katsotaan meneekö ihan rimpulaksi vai näyttääkö hyvältä.

Onhan se melkein henkilökohtainen loukkaus kun omaa koiraa sanotaan lihavaksi, melkein kun tuumaisi samalla omistajankin olevan lihava ;) No ei sentään.

Muuten näyttelyissä meni ihan kivasti. Arvostelu oli muuten todella hyvä, tuomari kehui koiran tyyppiä erittäin hyväksi ja muutenkin kehuja tuli. Juoksukin on parantunut huimasti ja etujalkojen liike on erinomainen, mutta takaa saisi polkea voimakkaammin. Tätä saa kuulemma treenattua esim pyöräilemällä, joten täytyy kokeilla.

Nadalle oli vähän vaikeaa keskittyä tuolla näyttelypaikalla, kun kenttä oli nurminen ja hajujahan siinä riitti. Ensimmäisen juoksukierroksen kiskoin sitä sitten perässäni...

Tulos oli kuitenkin ihan hyvä, jälleen JUN-EH ja sijoitus JUK1! Eikä oltu tälläkään kertaa ainoita osallistujia ;)


Dingolina's Perky Piranja 11kk, Mänttä 3.6. JUN-EH, JUK1

Nada 11kk

2 kommenttia:

Niilo Jalo ja Aapo kirjoitti...

Ja Mäntässä sitä täälläkin EH kiskaistiin..:)

Sanni kirjoitti...

Noniin, ihan hyvinhän teilläkin meni :) Tietysti olis kiva, jos se ERI joskus napsahtais, mutta täytyy olla näihin niin tyytyväinen, kun tietää millanen kehitys esiintymisessä on tapahtunut ihan nyt. Ois voinu nimittäin mennä tosi paljon huonomminkin!