torstai 8. maaliskuuta 2012

Koirakoulu peruttu

Tänään meillä olisi pitänyt olla pohjatyökurssin toiseksiviimeinen kerta. Hallin ovessa kuitenkin oli lappu, jossa luki että kerta on peruttu. Tästä keksimme kahden muun kurssilaisen kanssa sitten suunnata kurssin sijasta lenkkeilemään ja päädyimmekin jäälle reiluksi tunniksi. Pitkään aikaan en ole taas ehtinyt kirjoitella, joten näin tilannepäivityksenä voisin sanoa, että kurssilla sujuu oikein hyvin ja etenkin seuraamisessa ollaan edetty paljon. Tarkoituksena on vielä harjoitella noutoa ja ulkona toisten koirien ohituksia. Jokaisella kerralla ollaan nyt tehty myös luoksepäästävyysharjoituksia.

Palatakseni takaisin tämän iltaiseen lenkkiseuraan. Mukana menossa oli siis münsterinseisojauros Seri ja kultainennoutajatyttö Dana. Tämä koko poppoo on suunnilleen saman ikäisiä, joten hurja meno oli taattua. Hauskaa tässä hommassa on se, että tämä Dana asuu myös Lohikoskella, missä mekin asutaan. Kurssilla ovat siis Dana ja Nada Lohikoskelta, molemmat yhtä tärähtäneitä ;) Tuntuvat ainakin olevan ihan samalla aaltopituudella, leikit menevät aina ihan yksiin. Valitettavasti kuvamateriaalia ei tästä keikasta ole, kun niin extemporena lähdettiin, ettei ollut kameraa mukana.

Nada on nyt myös alkanut jemmailemaan herkkuluutaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja musta tuntuu, ettei se ole syönyt siitä juuri lainkaan. Tänään se löytyi fleecekankaiden välistä työhuoneen laatikosta. Hienosti Nada sen oli kuitenkin osannut kankaiden väliin peitellä!

Ei kommentteja: