maanantai 2. heinäkuuta 2012

Aika laiskaa

Olin ilmoittanut Nadan näyttelyihin Laukaaseen 30.6., mutta olin niin laiska ja jotenkin tympääntynyt tuohon näyttelyhommaan, että jätettiin menemättä. Ei yhtään huvittanut ruveta trimmaamaankaan koko koiraa, kun senkin homman joutuu aina tekemään pienen vessan lattialla, missä molemmilla on äärimmäisen vaikea olla. Joulupukilta laitetaan tilaukseen kyllä trimmauspöytä seuraavaksi...

Koira on siis aivan pöhöttyneen näköinen tällä hetkellä, viikset puolipitkinä ja korvakarvat söpösti tötteröllä se viipottaa menemään. Käytiin eilen metsässä lenkilläkin ja vaikka ei ollutkaan kuin n. 20 astetta lämmintä, niin tuntui silti koira jo hyytyvän. Tuo on ihan selvästi sellainen pakkaskelien otus!

Keksittiin tuon toisen puoliskon kanssa lauantaille kuitenkin korvaavaa tekemistä. Vietiin koira "mummolaan" (anoppilaan) hoitoon ja suunnattiin Tuuriin. Olisi tietysti pitänyt vähän katsoa, että minä päivänä sinne oikein pamahtaa, sillä nythän siellä oli joku Miljoona Zetor -tapahtuma ja porukkaa ihan pirusti. Tehtiin sitten fiksu ratkasu ja jätettiin auto vähän kauemmaksi ja käveltiin loppumatka; oltiin nopeammin perillä, kuin autoillaan jonottavat ihmiset.

Tavarapuodissa oli sisälläkin aivan mieletön tungos. En edes ymmärrä, miten niin moni ihminen haluaa sinne suunnata. Koskaan aikaisemmin meidän käydessä siellä, ei ole ollut noin paljoa porukkaa. Onneksi osasin valita hienosti tuurilla sellaisen kassajonon, joka haarautuikin kahteen ja päästiin tosi nopeasti jonottamasta.

Matkaan tarttui nyt vihdoin ja viimein Nadalle häkki, nylonia ja mitat muistaakseni 91 x 63 x jotain. Maksoikin vaan 59,90e. Täällä kun olen tuollaista samankokoista katsellut mm Mustista ja Mirristä, niin nehän maksaa sen 90e. Kannatti siis tehdä löytö ja ostaa se, värikin on ihan nätti tummanharmaa. Kuvia laitan joskus myöhemmin, kerkesin niitä kyllä jo kameraan ottaa.

Muuten ostinkin sitten ihanan uuden sesonkimuumimukin (joku Primadonnan hevonen) ja siihen kuuluvan lautasen, ne oli kertakaikkiaan niin ihanat. Sitten matkaan lähti myös Pikku Myy ja Muumipeikko -kylpypyyhkeet, minä kun olen valittanut, ettei meillä ole kuin yhdet tarpeeksi paksut pyyhkeet. Sitten ostettiin ihan vaan suklaata, pari elokuvaa, pleikkaripeli sekä kynsilakkaa ja -tarroja. Tuurissa on ihan älyttömän hyvä kynsitarravalikoima ja niitä hamstraankin sieltä aina useamman liuskan. Kun kesä tuli, niin kynnetkin taas auringon voimalla ovat kasvaneet siihen malliin, että niitä pystyy jopa lakkaamaan.


Tuli tosta pleikkaripelistä mieleen, että mä niin haluaisin sen WiiFit -pelin ja laitteen! Harmi, kun se on niin kallis...

Tuurissa muuten kuvattiin niitä uusia TV-jaksoja. Juoksin äkkiä siitä kameraryppään ohitse ja onneksi ne kuvasivatkin jotain lasten pituushyppykilpailuja, niin toivon mukaan en joudu telkkariin.

4 kommenttia:

Niilo Jalo ja Aapo kirjoitti...

No oisit nyt hypänny pituushyppyä, ois ollu kiva katella sua telkusta :)) Makeet astiat

Sanni kirjoitti...

Se oliskin ollut koominen näky, kun lapsi 21v ja muut lapset 3-5v hyppää pituutta :D

Laura kirjoitti...

Kiva, että seuraat blogiani. Ja sun blogia on myös kiva lukea! :) Aivan valloittava tuo sinun koira :) Ja hyvää myöhästä synttäriä molemmille!

Sanni kirjoitti...

Kiitos!