maanantai 30. heinäkuuta 2012

Laivakoira

Nuttu on nyt opetellut matkustamaan veneessä ja uimaan. Uiminen sujuu jo oikein hyvin, esimerkiksi perjantaina lähdin soutuveneellä Nellan kanssa, tarkoituksena käydä ihan vaan vähän palloilemassa ja mennä laiturille (sinne ei kuivin jaloin pääse, kun vesi on niin korkealla). No eihän siinä mitään, Nuttu lähti uimaan perään! Keskelle poukamaa soudin karkuun ja koira sinnikkäästi perässä. Eihän siinä sitten auttanut kun yrittää lopulta kiskoa koira kyytiin, pirun kiikkerään soutuveneeseen. Nella taahaa edes takasin ja minä yritän kiskoa 24kg painavaa Nuttua kyytiin. Juuso sanoi katsoneensa rannalta, ettei kaukana ollut nurin meneminen. Joo, siltä se kyllä tuntuikin. Loppu hyvin, mulla aivan läpimärät vaatteet, mutta kaikki koirat veneessä!

Moottoriveneellä huristettiin sitten lauantaina mökiltä pieneen ihanaiseen saareen nauttimaan auringosta ja koirat tietty matkassa. Nada istui hienosti veneen lattialla ja ihan selvästi nautti, kun tuuli vähän viilenti muuten melko lämmintä ilmaa :)

Hankittiin Nadalle aiemmin EzyDogin pelastusliivit, jotta se oppisi uimaan oikein. Nyt kun on otettu noutoja vedestä, niin se oppi jotenkin ihan itse oikean asennon, koska niin pääsee kovempaa. Ei siis enää pärskytä, vaan ui kauheella vauhdilla menemään! Noi pelastusliivit on kyllä muuten tosi hyvät, istuu hyvin ja ei tunnu haittaavan koiraakaan yhtään.

Nuttu laivakoira 13kk

Ei kommentteja: