keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Näin se on allekirjoittaneelta viimeiset tentit taputeltu ja voi taas keskittyä siihen, että olikohan mulla muutakin elämää! Nada voi nyt oikein hyvin, se on parantunut nopeasti ja virtaa piisaa. Parasta on kyllä se, että koirat saavat taas olla samassa tilassa ja kyllä ne onkin jaksaneet painia hurjasti :) 

Tässä kaiken muun kiireen ohella olen saanut taas ompelupuolella vähän uutta aikaiseksi. Molemmat allaolevista ovat tilaustakkeja, ruskea on juuri Nadalle sopiva, mutta vihreä Vilkulle vähän reilu.

Fleecemantteli

Fleecemantteli

Tilaustossut fleeceä, kiinnitys kuminauhalla ja päässä tarrat

Sain myös kaivettua joulukuusen vaatehuoneesta ja viriteltyä pystyyn. Vilja kyllä kerkesi siihenkin jo kajoamaan ja yksi puinen joulukoriste koki karmaisevan kohtalon. 

Vaikka tuommoista pientä onkin sattunut, niin perustottelevaisuus Vilkulla on kyllä todella hyvällä mallilla ja etenkin luoksetulo toimii ainakin tällä hetkellä ulkonakin missä tilanteessa tahansa. Ja siihenhän tässä on pyritty, kun metsästyskokeisiin on tarkoitus suunnata. Viljan osaamat käskyt ovat istu, paikka, vapaa ja tänne. Mitäpä sitä turhia muita! Pentukurssille ei sitten osallistutakaan, vaikka aiemmin oli tarkoitus. Viljalle ei tähän asti ole syötetty lainkaan namia missään koulutustilanteessa ja se palkkautuu kehuilla ja "pussailemalla", joten ei haluta muuttaa tilannetta mitenkään. Pelkäsin sitä, että naminsyöttökurssi olisi voinut muuttaa sen työskentelymotivaatiota niin, että ilman namia se ei haluaisi enää tehdä mitään. 

Nyt pahimpien kiireiden hellittäessä pääsen toivottavasti päivittelemään hieman enemmän ja saisin kuviakin ihanaisesta Nadasta ja hurjasti kasvaneesta Viljasta aikaiseksi.

Joulutytsyt :)

Toivotan myös erittäin tervetulleeksi meidän uudet lukijat, täytyy ihan teidänkin takia skarpata!
Toivottavasti viihdytte :)


Meidän joulukoristeluita ja itsetehdyt paljettityynynpäälliset

Oikein Hyvää Joulua kaikille!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Toi ruskea mantteli on tosi kivan näköinen! :)

Sanni kirjoitti...

Jep se onnistui omastakin mielestä hyvin :) Ja sopii Nadallekin!