perjantai 10. helmikuuta 2012

Nadan blogi ja Kateissa.net on nyt myös fleecetossuja!

Jep, eli vihdoin ja viimein sain ne ihanat tilaamani fleecekankaat ja nyt olis tossuja tarjolla!

Kuvassa Nadalle tehdyt fleecetossut, käy kaikille isoille spanieleille. Näissä on tuplapohja ja kahdet tarrat. Ja näitähän saa tilata! Värivaihtoehtoina tällä hetkellä musta, vaaleansininen valkoisilla palloilla, pinkki valkoisilla palloilla ja tumma lila valkoisilla palloilla. Jos haluat jotain muuta kangasta, niin sitä voidaan tilata. :)

Hintaa näille tulee 12-20e/4kpl, riippuen onko tuplapohja vai yksinkertainen pohja sekä tietysti tossujen koosta eli leveydestä ja korkeudesta. Myös yli polven korkuiset mahdollisia!

Käyttövinkki: Jos aiot käyttää tossuja umpihangessa ja muussa jalkakäytävää syvemmässä, kieritä tarrojen ympärille ilmastointiteippiä. Tällöin tarrat eivät pääse aukeamaan, kun ei mene lunta väliin! Tällä keinolla meillä on pysyneet kaikki tossut tallessa ihan millaisessa hangessa tahansa.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Oi, onpa sievät tossut! Jos olisi tarvetta, tilaisin oitis :) Tähän mennessä koirat ovat onneksi tassutelleet kovissakin pakkasissa paljaskäpäläisinä. Pienintä vain vähän palelee, mutta se keskittyy muutenkin näillä keleillä takan ääressä lämmittelyyn.

Sanni kirjoitti...

Aivan :) Meillä tuo nostelee kinttujaan kun alkaa olla se parikymmentä, ihan jo pissalenkitkin alkaa olla vaikeita :(