torstai 2. helmikuuta 2012

"Varustepostaus"

Tämä varustepostaus koskee nyt lähinnä mun omia varusteitani. Vanhat luisteluhiihtomonot on painaneet oikean jalan holvikaareen siitä lähtien, kun ne pikkuveljeltäni perin. Kukaan muu ei huomannut monoissa mitään kummallista ja kaikille muille ne sopivat oikein hyvin. Mulla on siis vammainen jalka? Testasin pari viikkoa takaperin Juuson pikkuveljen monoja, jotka olivan vain yhtä numeroa liian pienet, mutta muuten aivan huippuhyvät, eivätkä painaneet yhtään. Kävin nyt sitten ostamassa omat, jotta päästään Natsun kanssa vihdoin aloittamaan se hiihto ilman ylimääräistä ongelmaa jalassa! Sillä tavalla tämä siis koski koiraakin ;) Vielä pitäisi käydä se hiihtovyö ostamassa, jotta kädet on vapaana hiihtoon ja ei tarvitsisi juomapullovyöhön koiraa kiinnittää.

Tässä nämä uudet Fischerin RC3 Skatet nyt ovat, NNN-kiinnityksellä!

























MYYTY! Sitten tähän kylkeen pieni myynti-ilmoitus noista vanhoista monoista. Myydään Rossignolin luisteluhiihtomonot NNN-kiinnityksellä, kokoa 41. Koko vastaa lähinnä kokoa 40, oma jalka kenkämerkkiä vaihdellen 39-40 ja ovat olleet juuri sopivat. Ovat kuin uudet, paria muoviosassa olevaa naarmua lukuunottamatta. Hp. 50€. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla sanni.seriola@gmail.com tai kommentoimalla tähän sähköpostinsa kera, niin otan yhteyttä!
























Ja vielä koira-asiaa; jos joku on vailla korvahuppuja, manttelia, fleecetossuja tai muuta pientä koiratavaraa, alan nyt niitä tekemään! Sain vihdoin ompelukoneen ja nyt olisi tarkoitus alkaa itsekin opettelemaan ja pientä korvausta vastaan voin tehdä näitä muillekin :) Natsu toimii koekaniinina ja laitan sitten lopputuloksista kuvia tänne.

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Harmi, kun ei voi tykätä, mutta tykkään kuitenkin! :D Tosi hienoa, kun jotkut osaa itsekin ommella juttuja! Voi, kun itsekin osaisi.. Voisin ehkä jotain jossain vaiheessa tilaillakin. ;)

Sanni kirjoitti...

En niin siitä osaamisesta tiedä, mutta yritys on ainakin kova! Tossutarvikkeet on nyt hankittu, täytyy koittaa lähiaikoina saada ne tehtyä ja laittaa sitten heti kuvaa :)