torstai 4. lokakuuta 2012

Kaipuu Pohjoiseen

Siis Lappiin, huooh. Tekisi mieli pakata kamat ja lähteä.
Jospa malttaisin odottaa kevääseen, jos silloin pääsisin viikoksi hiihtämään ja laskettelemaan.

Sillä aikaa...



Äkäslompolo Sport Shopista on tilaus tulossa. Olen uusien monojen tarpeessa, joten toivotaan, että noi olis hyvät!

2 kommenttia:

MNi kirjoitti...

Mun blogista löytyy pian ei niin Lappikuumetta lieventäviä kuvia, vaikkakin syksymaisemista. Salomonin monot on kyllä hyviä ja kauppa myös mistä tilasit omas. Itellä on sellaset iänikuisen vanhat salomonit, mutta sitäkin paremmat.. Viimeks oon tosin tainu rinteeseen päästä 2-3v sitten? :D Vähän on jääny kun ei oo hetkee ollu Himos vieressä. Ps. Kiitos kommentista, suosittelen kirjan lisäksi myös sitä kurssia. Riistawebistä löytyy aikatauluja millon kursseja ja kokeita järkätään :) (kun pääsen kotiin niin saan sun kommentin hyväksyttyä seinälle).

Sanni kirjoitti...

Oivoi, voi olla etten pysty ees kattomaan niitä ;D

Mulla on Salomonin kenkiä useammat, mutta monoja ei vielä. Ostin viime talvena uudet Atomicin sukset ja sata vuotta vanhat monot kaipas nyt hieman päivitystä samalla. Oon tykänny tosta kaupasta kans tosi paljon, oon siellä käyny useemman kerran paikan päällä, niin uskalsin sieltä tilata! Ja noi oli vielä -50%. Toivotaan, että sopii mun jalkaan. Mä olin viime kevään Laajavuoressa töissä ja sit oltiin Lapissa keväällä, niin tuli ainakin laskettua.

Sen kirjan tosiaan kävin hakemassa, mutta ehkäpä ilmoittaudun myös sellaselle kurssille! :) Tarkoitus olis ens syksynä päästä metsälle ja oishan se kätevää, kun metsästyskokeessa ei tarttis erikseen raahata ampujaa mukana.