lauantai 6. lokakuuta 2012

Masentava syksy

Tää syksy on ollut jotenkin erityisen karmaiseva, kun on ollut vain muutama päivä, ettei sada vettä. Tälläkin hetkellä on hillitön myräkkä päällä, juuri nyt ei onneksi sada, mutta tulee ihan mielettömän kovaa. 

On tosi nautinnollista pyöräillä kouluun ja ulkoiluttaa koiria sata kertaa päivässä vesisateessa! Mutta toisaalta nuo koirat tuovat niin paljon iloa, että niiden vuoksi tarvon vaikka suossa. Ja onneksi olen aikanaan hommannut kunnolliset ulkoiluvarusteet, joten läpi asti en kuitenkaan pääse kastumaan.

Viljakin on jo tottunut meidän rutiineihin ja Nada tykkää leikkiä sen kanssa tosi paljon.
On noi koirat vaan ihania!

Vilja 7,5vk, se yksi aurinkoinen päivä!

Vilja 7,5vk

Mulla on maanantaina koulutunti Puten kanssa! En ole ollut tunnilla varmaan viiteen vuoteen. Katotaanhan sitten, kuinka rampana tulen kotiin ;)

LISÄYS KLO 17:14: Nyt tuolla ulkona sit sataa vettä.

2 kommenttia:

MNi kirjoitti...

Tää vuodenaika on asenne- ja pukeutumiskysymys! :D Eihän se nyt niin kiva oo kastua, mutta kunnollisilla ulkovehkeillä ei kastu kokonaan. Mää tykkään myös välillä tehä lenkkejä pimeällä, kun siinä on jotenkin toisenlainen fiilis. Kaikenmaailman heijastintuotteetkin löytyy, mutta toivoisin todella että muutkin tajuais kaivaa ne kaappinsa perukoilta..

Kosteuden puolesta talvi sais jo tulla ja toishan se hieman valoa. Pimeet syysillat ja kynttilät on kuitenkin mun mieleen :)

Sanni kirjoitti...

Joo kyllä tässä on ulkoiluvaatteet testattu moneen kertaan onneksi vedenpitäviksi :) Mutta kyllähän se alkaa jo vähän harmittaa, kun ei tässä kovin montaa sateetonta päivää ole. Tykkäisin syksystä, jos ei joka päivä satais!

Odotan vaan sitä lunta ja pientä pakkasta, kuivuis/jäätyis heppojen tarhat eli ei tarttis kahlata polveen asti mudassa ja sit pääsis koiran kans hiihtämään ;)

Jouduin myös tuplaamaan mun d-vitamiini- ja c-vitamiiniannokset, kun oon menny ihan zombina! Keväällä ja kesällä virtaa riittää ku pienessä kylässä, mut kai tää yhtäkkinen pimeys on aina aluks vähän shokki :D