maanantai 1. lokakuuta 2012

Pentupäivitystä ja nimen julkistus

Meille siis kotiutui viime viikon torstaina ihana pieni riiviö englanninspringerspanieli. Ikää tällä neitokaisella oli kotiutumishetkellä 7,5 viikkoa. Tänään tasan 8 viikkoa. 

Pentu on ihan mielettömän reipas tapaus, Nadaa se ei vierastanut alussakaan yhtään. Ulkonakin pentu kulkee hihnassa ihan kuin vanha tekijä, ei yhtään hirvitä mennä tuolla pyöräilijöiden ja kävelijöiden seassa!

Tuo pentu on kyllä niin vastakohta sille, mitä Nada oli pentuna. Ne on niin erilaisia. Nada oli hieman varautunut, arka, epäileväinen ja kovin rauhallinen. Nada pohti aina asioita pitkään, kunnes teki päätöksiä, kun taas tämä pentu ei tunnu ajattelevan yhtään, se vaan syöksyy ;) 

Toisaalta on todella hyvä asia, että pentu on noin reipas, koska Nadakin on vielä niin nuori. Ne tulevat ihan loistavasti juttuun ja välillä on kunnon painit pystyssä; Nada osaa ottaa pienen tosi hyvin huomioon.

Nyt on kuitenkin aika julkistaa pennusta ensimmäiset meillä otetut kuvat!





Pennun nimeksi valikoitui Vilja 

3 kommenttia:

Niilo Jalo ja Aapo kirjoitti...

Kaunis nimi kauniilla pienellä:)

Maikki kirjoitti...

Todella sievä nimi tuo Vilja. Ja on kyllä ihastuttava itse koirakin ;)

Sanni kirjoitti...

Minustakin tuo nimi on niin nätti! Toivottavasti pennusta ei kasva ihan mieletöntä riiviötä, kun eihän noin kaunis nimi sovi kamalalle riivelille ;D