keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Putte the Kouluratsu

Voi että kulki poni eilen niin hienosti!
Aivan mielettömän hienosti laukkasikin, vaikka laukka on ollut sille se vaikeampi juttu.

Putte oli jonkun aikaa poissa Polleparkista ja mulla oli siinä samalla ratsastustaukoa, mutta nyt Puten tultua takaisin olen minäkin ruvennut etsimään kateissa olleita lihaksiani. Meillä löytyi kyllä heti se samanlainen ote, mikä oli ennen ratsastustaukoa. Alusta asti Putte on liikkunut tosi kivasti ja nyt kun itsekin on löytänyt taas sitä "ratsastajaminää", niin Putte on alkanut pätkittäin olla todella hyvä!

Putte the Kouluratsu

Tänään oli ihan mielettömän hyvä päivä, laukka toimi kuin unelma ja ravissakin moottori pelasi hienosti. Tällaiset ovat niitä minun tähtihetkiä, kun mikään huippuratsastaja kuitenkaan ole, niin täytyy iloita pienistä asioista. Ja edelleen iloitsen siitä, miten kivan hepan olenkaan saanut lainaan. Kuten Puten omistajakin sanoi, ponin mahtava asenne korvaa kaiken puuttuvan taidon. Ja juuri niin se on! 

Elättelen toiveita, että Polleparkissa järkättäisiin harjoitus- tai seurakoulukilpailut, niin päästäisiin Puten kanssa saamaan ihan kirjallinen arvostelu siitä, miltä meidän meno näyttää. Täytyy vaan pitää sormia ristissä, että sille päivälle sattuu laukan osalta hyvä päivä ;) 

Paras poni

Kaikista kuvista suuri kiitos Emmalle!

Ei kommentteja: