maanantai 24. syyskuuta 2012

Varusteista ja tarvikkeista

Tulevaa pentua varten olen tehnyt hieman hankintoja. Nadalla on ollut aika hirvittävästi jo kaikkea tavaraa, mutta osa tavaroista piti käytännön syistä tuplata. 

Olen haaveillut Hurtan ruskeasta talvimanttelista ja nyt löysinkin poistomyynnistä sen, yksi ainoa koko oli jäljellä ja sattui olemaan juuri sama kuin Nadalla! Koska pennusta lähes varmasti tulee suunnilleen samankokoinen, uskalsin tilata tuon ihanuuden kotiin. Nyt meillä on siis Nadalle tuo ruskea (Nada maksa-valkoinen) ja tuleva koira (musta-valkoinen) saa Nadan vanhan mustan, niin menee värit nätisti ;) 

Tuota ei hirveästi tule meillä käytettyä, mutta kovimmilla pakkasilla se on jäälle lähtiessä ollut ihan hyvä keksintö, niin ei kova tuulikaan pääse palelluttamaan koiraa. 


Hurtan talvimanttelit kaikissa väreissä


Kauhukseni kuulin myös, että Hurtta on lopettamassa nahkatuotteiden valmistuksen. Niinpä metsästin samanlaisen kaulapannan ja hihnan, kuin mitä Nadalla jo oli. Pitäähän niillä nyt olla samanlaiset, sen verran varusteurheilija olen.


Hurtta nahkainen talutushihna

Hurtta nahkainen kaulapanta


Lenkkipantoina, eli kuraisien vapaanapitolenkkien pantoina, meillä on ollut Rahulan Rehusta ostetut Rogzin pannat. Niissä on hurjasti säätövaraa, muistaakseni 30-50cm, joten tuo panta alkaa käymään pennullekin aika pian.

Nadalla oli jo valmiiksi käytössä tällainen ruskea, joten kävin pentua varten hankkimassa samanlaisen mustan. Näissä ei hintakaan ole törkeä, vain 11€. 


Rogz nylonpanta


Pyyhkeitä ja kuppeja meillä on ennestään ollut jo ihan tarpeeksi, koska Nella on vieraillut meillä aika tiuhaan. On ollut helpompi, että ei aina tarvitse kantaa kuppeja ja kaikkea muuta mukana. 

Rukan kaksi pyyhettä ostin Nadalle joku aika sitten, nuo värit pinkki ja lime oli niin ihanat, etten vaan voinut vastustaa!

Rukka Soft koiranpyyhe

Noista tosin ostin vaan ne keskikokoiset ja ne toimivat eteisessä kuraisien tassujen pyyhkimisessä. Haluaisin vielä hankkia ne isoimmatkin, että saisin kylppäriin ihan koko koiran kuivaamiseen samanlaiset. Toistaiseksi tämä on vielä haave, mutta jos vaikka Joulupukin paketista saisi nuo kuorittua ;)

Ei kommentteja: