lauantai 28. tammikuuta 2012

Dingolina's Perky Piranja tänään 7 kk ♥

Tässä postauksessa onkin sitten paljon asiaa, kun reilu viikkoon en ole ehtinyt kirjoitella. Aloitetaan siitä, että viime viikolla kävin ostamassa Nadalle vihdoinkin ne kauan kaivatut valjaat. Päädyin Hurtan y-valjaisiin ja koska takin väristä (minä halusin punasen, Juuso mustan) annoin periksi, niin valjaat on nyt sitten ne punaiset. Mustista ja Mirristä tarttui mukaan myös Maukas -lihapakasteita, broilerinjauheliha ja sika-nautajauheliha. Testaillaan nämä nyt, aamulla ainakin upposi oikein tehokkaasti.


Torstaina oli taas pohjatyökurssi ja jälleen jatkettiin kontaktilla. Nyt Nada oli alusta asti hienosti kuulolla ja teki tehtävät ihan huippuhyvin. Sivulletulo on parantunut mielettömästi ja nyt otettiinkin askel eteenpäin; koiran tulee vaihtaa uuteen perusasentoon, mikäli minä käännyn tai astun sivummalle. Ohjauksen kanssa sujuu jo, saa nähdä mitä tapahtuu, kun jätetään käsimerkkiä pois. 

Tänään lauantaina 28.01.2012 Nada on tasan 7kk. Siitä on alkanut huomata pieniä aikuistumisen piirteitä, mm. pää on alkanut leventyä ja nenä pidentyä. Kyllä siitä vielä hieno tulee!

Ulkona oli tänään -20 astetta pakkasta, mutta päätimme silti uhmata keliä ja lähdimme etsimään sopivaa ulkoilupaikkaa. Muuramen harjulta löytyikin kiva pikku polku, jossa Nada sai juosta vapaana. Aurinkokin pilkisti ihan pikkuisen! 





Loppuun täytyy vielä mainita, että koirakuumeni on noussut ihan uskomattomiin lukemiin. Yhden koiran kun on saanut suunnilleen sivistyneeksi, niin mieli tekisi jo toista. Saa nyt nähdä miten tässä käy, toinen koira on kuitenkin jossain vaiheessa elämää meille muuttamassa, mutta ajankohtaa ei vielä varmaksi voi sanoa. Kun vain löytyisi se juuri meille sopiva otus :) 

4 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Kävin taas urkkimassa teidän kuulumisia. ;) Teillekin oli ostettu uudet hienot valjaat ja huomasinpa, että meillähän on neidit melkein saman ikäisiä. :) Täytyy sanoa, että ei se koirakuume yhdellä helpottanut. ;) Meillä on tuo yksikin vielä vaiheessa, mutta toinen olisi niin kiva ottaa kaveriksi. :D

Sanni kirjoitti...

Noniin, en siis ole ainut koirakuumeen kourissa ;) Jokohan meillä molemmilla on kesällä uusi pentu ilostuttamassa arkea? :D

Katjamaarit kirjoitti...

Voi kun on ihanan lumisia ulkoilukuvia. Itse sairaana, joten ei ole päässyt ulkohommiin ja kateellisena huokailen näitä... :)

Hyvännäköiset on valjaat! ...naureskelen vieläkin sille "kaulahuiville". Ei olis ihan heti tullut mieleen et se oli korvia ja syömistä varten! xD Näin sitä oppii uutta tällainen pystykorvainenkin.

Sanni kirjoitti...

Hahaha :D No et usko miten monet naurut me on siitä saatu, tuo koira kun näyttää aivan uskomattoman tyhmältä se huppu päässä. Reppana ei ymmärrä, että mille nuo taas hirnuu tuossa vieressä :D

Toivottavasti paranet pian ja tekin pääsette taas ulkoilemaan! Meillä ainakin koiraa nukuttaa erittäin hyvin tällaisten metsälenkkien jälkeen :)