lauantai 14. tammikuuta 2012

Pohjatyökurssi ja ulkoilua

Torstaina alkoi pohjatyökurssi Koirakeskus Doggiella. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin kontaktia, maahan menoa ja sivulletuloa. Kontaktiharjoitukset menivät erittäin hyvin, niitä oltiin harjoiteltu paljon jo kotonakin. Nada otti katseen heti ja pystyin pidentämään aikaa, kunnes palkkaan. Kotiläksyksi kontaktista tuli, että ensi viikkoon mennessä koiran pitäisi viisi sekuntia katsoa silmiin, kunnes palkataan. Nadan kanssa se onnistui jo tänään! Maahan menokin sujui ihan hyvin, mutta Nadalla alkoi hieman keskittyminen herpaantua, kun ilmeisesti alkoi jo vähän väsähtää. Alussa sujui hyvin, mutta lopussa olisi kiinnostanut enemmän muut koirat. Maahan menoa harjoiteltiin tänään kotona ja nyt sujuikin oikein sukkelasti. Sivullekin koira tulee mallikkaasti, paikkaa vaan vielä vähän hiotaan!

Olen hieman harmitellut, kun täällä kaupungissa ei oikein ole paikkaa, jossa koiraa nyt voisi pitää irti. Kaikki pururadat on ajettu hiihtoladuiksi ja järven jäälle ei oikein uskalla vielä mennä. Niinpä tänään pakkasimme koiran autoon ja hurautimme maalle mummilaan, jossa Nada pääsi juoksemaan pitkin metsiä ja peltoja! Alla hieman kuvasatoa rallitteluista. Päällä Nadalla on uusi hankintamme Hurtan musta lämpömantteli (koko 55), jonka haimme tänä aamuna Mustista ja Mirristä.





1 kommentti:

Katjamaarit kirjoitti...

Oijoi miten ihana mantteli ja mikä meno kuvissa :) Täällä on myös vietetty aikaa Mummilassa koiran kanssa tänä viikonloppuna.

Tsemppiä koirakouluun - teillähän on alkanut hyvin!