torstai 19. tammikuuta 2012

Korvahuppuja ja juoksuhousuja AINOO Designilta!

Tilasin Nadalle juoksuhousuja ja korvahuppuja AINOO Designilta. Sain itse valita kankaat molempiin, joten tuotteista tuli todellakin enemmän kuin mieleisiä. Tänään postissa tuli kolme kirjekuorta, jotka sisälsivät nämä tilaamani tuotteet; ne olivat aivan todella ihania, niin paljon ihanempia mitä osasin edes kuvitella. Olen niin tyytyväinen! Kiitos erittäin paljon Oona Hedeniukselle / AINOO Design (ainooverkkokauppa.blogspot.com).

Pakko vielä mainita tähän kylkeen hieman koulutusasiaa. Olimme eilen Nadan kanssa iltaulkoilulla talomme takana menevällä pururadalla ja Nada oli vapaana. Alakerran naapurissa asuva Ransu-koira tuli myös hieman meidän jälkeemme ulkoilemaan. Ransu tuli omistajansa kanssa aivan suoraan kohti meitä, mutta minun pieni kakarani, iältään vasta 6kk, tuli ensimmäisestä tänne-käskystä luokse ja pidin sitä hetken kiinni, kunnes päästettiin koirat yhdessä vapaaksi. Nada totteli aivan mielettömän hyvin ja tuli aina pyytäessä luokse. Lopuksi Ransu jatkoi matkaansa eri suuntaan kuin me ja Nada silti seurasi minun perässäni älyttömän hienosti. Olen niin ylpeä, jotain on ilmeisesti tullut tehtyä koulutuksessa oikein! Tästä jatketaan sitten edelleen vahvistamalla tuota oikeaa käytöstä ja hakemalla lisää oppia pohjatyökurssilta.

Alla kuvia uusista pöksyistä ja hupuista + yhdestä lintukoirakirjasta, minkä tilasin aikeinani opettaa tuo pieni spanielinrötkäle metsälle :)



4 kommenttia:

Katjamaarit kirjoitti...

Korvahuppu? En ole ikänään kuullutkaan. Mä olen joskus vinttikoirilla nähnyt kaulahuiveja - tai siis luullut ilmeisesti näitä kaulahuiveiksi! ;) Mikä tuon hupun tarkoitus on - ettei korvat lepata tuulessa? Jännä lukea näitä muiden blogeja kun kuulee ihan uusia juttuja =)

Sanni kirjoitti...

Siis näitä huppuja on tarkoitus käyttää, kun koira syö, ettei korvat ui kupissa :) Koska kun se pyörittää korvansa siellä maukkaiden seosten joukossa, niin sen jälkeen se jäytää niitä hampaillaan (näillä kun korvat ylettää suuhun ihan helposti). Eli ihan vain siksi käytetään, ettei se sitten jälkikäteen mussuta niitä (ja esim piimäiset korvat on aina tosi kiva pyyhkästä omistajan lahkeeseen) :D

Swii kirjoitti...

Heippa! Ihana nuori enkku sinulla! :)
Toivotan teidät myös tervetulleeksi meidän kahden enkkuspanielin uuteen blogiin :)

Sanni kirjoitti...

Kiitos paljon :) Käyn kurkkailemassa teidänkin blogia!